| SELENA | |
|
+2yoshy_manıaq yoshy_ci admin 6 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
yoshy_ci admin özg(h)e♥hyll♥ayln
Mesaj Sayısı : 300 Localisation : -_-aŞkIm YoShY iM bİtİyOrUm sAnA SeNi çOk sEwİoRuM YhAaAa-_- hepsiden en çok kimi seviyosun : yasemin Kayıt tarihi : 23/07/07
| Konu: SELENA Cuma Tem. 27, 2007 11:34 pm | |
| SELENA DİZİSİ İLE İLGİLİ HERŞEY BURAYA!!!!!!!!!! | |
|
| |
yoshy_manıaq 'ÿo$hÿ¢ï_¢êmrê¢ï_mod'
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 30 hepsiden en çok kimi seviyosun : cemreee:) Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: SELENA Çarş. Ağus. 01, 2007 12:58 pm | |
| | |
|
| |
cemresra tam üye
Mesaj Sayısı : 52 hepsiden en çok kimi seviyosun : cemre Kayıt tarihi : 16/08/07
| Konu: Geri: SELENA Cuma Ağus. 24, 2007 11:55 am | |
| | |
|
| |
gülçinci_admin ♥ _-*Gülçinist-admin-AyL!N*-_ ♥
Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 29 Localisation : -gÜlÇiNiStAn- Kayıt tarihi : 22/07/07
| Konu: Geri: SELENA Cuma Ağus. 24, 2007 2:15 pm | |
| katılıyorum böle şelere ancak küçük çocuklar inanır hatta onlarda inanmaz | |
|
| |
yoshy_manıaq 'ÿo$hÿ¢ï_¢êmrê¢ï_mod'
Mesaj Sayısı : 304 Yaş : 30 hepsiden en çok kimi seviyosun : cemreee:) Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: SELENA Cuma Ağus. 24, 2007 3:41 pm | |
| jnm ben inanmıyorum tabi ama ruhsarı,acemi cadıyı nasıl isliosanız buda böle illada inanan izlick die bişi yok bence güsel | |
|
| |
ask*böcüqüü ♥cemre-nur(moderatör)♥
Mesaj Sayısı : 222 hepsiden en çok kimi seviyosun : hcbrinii! Kayıt tarihi : 26/07/07
| Konu: Geri: SELENA Cuma Ağus. 24, 2007 5:02 pm | |
| - cemre_merve demiş ki:
- jnm ben inanmıyorum tabi ama ruhsarı,acemi cadıyı nasıl isliosanız buda böle illada inanan izlick die bişi yok bence güsel
katılıomm | |
|
| |
gülçinci_admin ♥ _-*Gülçinist-admin-AyL!N*-_ ♥
Mesaj Sayısı : 398 Yaş : 29 Localisation : -gÜlÇiNiStAn- Kayıt tarihi : 22/07/07
| Konu: Geri: SELENA Ptsi Ağus. 27, 2007 7:10 pm | |
| ben izlemiyorum demedim sadece inanmam dedim | |
|
| |
cemresra tam üye
Mesaj Sayısı : 52 hepsiden en çok kimi seviyosun : cemre Kayıt tarihi : 16/08/07
| Konu: Geri: SELENA Çarş. Eyl. 12, 2007 3:34 pm | |
| ben de ara slra izliy0rum ama inan mly0rum | |
|
| |
!..Mini Gülçin..! ♥Sheker Gülçinim♥
Mesaj Sayısı : 30 hepsiden en çok kimi seviyosun : sarı şekerim {GÜLÇİNİM} Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: SELENA Ptsi Haz. 16, 2008 12:35 pm | |
| - yoshy_manıaq demiş ki:
- jnm ben inanmıyorum tabi ama ruhsarı,acemi cadıyı nasıl isliosanız buda böle illada inanan izlick die bişi yok bence güsel
yani sinem kobal_selene biyografii: Doğum Yeri : İstanbul Doğum Tarihi : 14 Ağustos 1987 Eğitimi : Lisans İSTEK vakfı Özel Acıbadem Lisesini 2001 yılında bitirdi. Başarılı bir öğrenci olan Sinem Kobal, ortaokulda öğrenci iken, okul basketbol takımıyla İstanbul birinciliği, üç yıl önce voleybol takımıyla ikincilik ve step birinciliği kazandı. Yıldız Alper bale okulunda sekiz yıl bale yaptı. Şimdi ise latin dansı ve Aikido sporu yapıyor. Kerem adında Efes’te oynayan bir erkek kardeşi var. Sinem Kobal Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Gösteri Sanatları bölümünü bitirdi.Akatlar Kültür Merkezi Jetix Çocuk Ödülleri ödül töreninde Selena En Sevilen Yerli Televizyon Dizisi seçildi. Sinem Kobal En Sevilen Türk kadın oyuncu seçildi. Bir dönem Uygur tiyatrosunda görev aldı, tiyatro oyunlarında oynadı. Dormen tiyatrosunda oynadı. Birçok dizide, filmde ve reklamda oynamıştır.Halen ATV’de yayınlanmakta olan Selena adlı bir dizide Selena karakterini oynamaktadır. daha sonra foto flood yapma cnm edit by:gülçinci_admin | |
|
| |
yoshy_ci admin özg(h)e♥hyll♥ayln
Mesaj Sayısı : 300 Localisation : -_-aŞkIm YoShY iM bİtİyOrUm sAnA SeNi çOk sEwİoRuM YhAaAa-_- hepsiden en çok kimi seviyosun : yasemin Kayıt tarihi : 23/07/07
| Konu: Geri: SELENA Ptsi Haz. 16, 2008 9:45 pm | |
| | |
|
| |
| SELENA | |
|