Kavak Yelleri nin sevilen oyuncusu Deniz balkondan düştü ve hastaneye kaldırıldı!!!!!!!!!!!!
İZMİR - Özel bir kanalda yayınlanan "Kavak Yelleri" adlı dizinin çekimi sırasında meydana gelen kaza sonucu yaralanan oyunculardan İbrahim Kendirci ve Ümit Olcay, Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı.
Dün akşam 10.00 sıralarında "Kavak Yelleri" dizisinin çekimi sırasında dizi setinde meydana gelen kaza sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan "Deniz" karakterini canlandıran başrol oyuncusu İbrahim Kendirci ve "Mert" karakterini canlandıran Ümit Olcay Dokuz Eylül Hastanesi'nde tedavi görüyor.
Dizi çekimi sırasında kendilerini role kaptırdıklarını belirten başrol oyuncusu İbrahim Kendirci olayı şöyle anlattı:
"12. bölümün finalinde, balkonda boğuşma sahnesini çekiyorduk. Trabzanlara doğru gidecektik ve orada duracaktık. Oyuna kaptırmışız heralde kendimizi. Dizideki Mert'in beline sarılıyorum, trabzanlara doğru koşuyoruz. Ben durduğumu hatırlıyorum ama durmamışız. Otelin trabzanları tahta olduğu için tutmamış. Fakat en ufak şekilde atlattık. Çünkü sert zemindi, betondu ve çevrede sivri çitler vardı. Onlara denk gelmemesi de büyük mucize. Bu yüzden ufak atlattık. Hiçbir şeyimiz yok, iyiyiz."